Anlægsopgave Multiflex Office, Mosevej i Risskov

Anlægsgartnerne H.Hoffmanns belægningsfolk er godt i gang med en større anlægsopgave for vores værdsatte kunde MT Højgaard A/S ved Multiflex Office på Mosevej i Risskov. Vi er stolte af at have vundet tilliden fra MT Højgaard A/S til at udføre alt belægnings- og gartnerarbejdet på dette projekt.

Projektet er udviklet af MT Højgaard Projektudvikling i samarbejde med PFA Ejendomme og omfatter opførelsen af Engsøhus – det første af to kontorhuse på Mosevej i Risskov. Engsøhus er bygget med fokus på fleksibilitet og bæredygtighed og vil være et fremragende eksempel på moderne arkitektur og bæredygtig byudvikling.

Anlægsgartnerne H.Hoffmanns belægningsfolk er dygtige og erfarne inden for deres felt. Vi har en lang historie med at udføre succesfulde anlægs- og gartnerprojekter, og vi sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet til vores kunder. Vi har også en stærk forpligtelse til at anvende bæredygtige materialer og teknikker i vores arbejde, og vi er glade for at se, at MT Højgaard A/S og PFA Ejendomme deler denne vision.