Anlægsgartnerne H. Hoffmann A/S råder over en håndfuld faguddannede Skov og naturtekninger, der i blandt virklige dygtige aborister. 

Vi udføre alle former for træ pleje, om det er en mindre beskæring af et træ, udtynding af skov eller læbælte, topkapning af et større træ, fritrumsbeskæring langs veje og stier, eller noget helt andet er i meget velkomne til at kontakte os. 

Vurdering af risikotræer

Vi er uddannet i vurdering af risikotræer, og råder over en stor erfaring i identificere risikotræer og hvilke træer der bør fældes, beskæres eller gøres ufarlige for omgivelserne. 

Vi har gennem vores nu 40 år på brancen arbejdet med de fleste former for træpleje, og har stor erfaring med alle former for risikotræer. Her i blandt arbejde med træer der er angrebet af kulsvamp, phytophthora og lignende sygedomme.  

Certificering af aborister

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre til det vi laver, og er netop nu igang med at videruddanne vores medarbejder, med blandt andet ETW certificering (European Tree Workers) som vi forventer at være i besidelse af inden udgangen af 2015. 

Anlægsgartnerne H. Hoffmann A/S er medlem af Dansk Træplejeforening 

Vores Skov og Naturteknikere kommer gerne ud og kigger på jeres træer og forebygger mulige fare.