Er træerne blevet for høje eller skal de helt fjernes?

Vi har lang erfaring i topkapnings og træfældningsopgaver.

Vores dygtige Arborister/ Topkappere er specialuddannet med nyeste viden og sikrer en effektiv og tryg udførelse.

Vi har specialmaskiner til klipning, fældning og rodfræsning og vi kan fjerne træer på placeringer der vanskeliggøres af f.eks svære hældninger eller tæt bebyggelse

For optimal tryghed har vi forsikring på alle træopgaver

Træbeskæring i Aarhus og Østjylland

Anlægsgartnerne H.Hoffmann er eksperter i træpleje og kan udføre alle former for træbeskæring og -udtynding. Uanset om det drejer sig om en mindre beskæring af et træ, udtynding af skov eller læbælte, topkapning af et større træ eller fritrumsbeskæring langs veje og stier, kan H.Hoffmann levere professionel og pålidelig service.

Med mere end 40 års erfaring i branchen har H.Hoffmann opbygget stor ekspertise i træpleje og kan håndtere enhver udfordring, der måtte opstå. Dette inkluderer arbejde med risikotræer og træer, der er angrebet af sygdomme som kulsvamp og phytophthora.

Beskæring af træer kan have en række fordele, herunder at forbedre træets sundhed og vækst, forhindre skader på ejendom eller mennesker og forbedre træets æstetik. H.Hoffmann kan hjælpe med at bestemme, hvornår og hvordan man bedst beskærer et træ for at opnå de ønskede resultater.

Udtynding af skov og læbælter er en vigtig del af træplejen. Det kan hjælpe med at forbedre skovens sundhed, fremme vækst af nye træer og øge biodiversiteten. H.Hoffmann kan også udføre topkapning af større træer, som kan være nødvendigt af forskellige årsager, såsom at fjerne en farlig trætop eller skabe mere plads til vækst.

Fritrumsbeskæring langs veje og stier er en anden vigtig del af træplejen. Det kan hjælpe med at forhindre skader på køretøjer og fodgængere samt forbedre udsigten. H.Hoffmann kan hjælpe med at planlægge og udføre fritrumsbeskæring på en sikker og effektiv måde.

Alt i alt kan H.Hoffmanns ekspertise og erfaring inden for træpleje hjælpe med at sikre, at træerne i vores samfund forbliver sunde og stærke i mange år fremover.

Er træerne vokset til en placering hvor de er til gene eller udgør en sikkerhedsmæssig risiko ?

Vi beskærer, nedskærer, opstammer og studser og vores folk arbejder ud fra den nyeste viden på området.

Vores topkappere udfører beskæring  enten ved træklatring eller ved brug af lift.

Vores topkappere udfører beskæring  enten ved træklatring eller ved brug af lift.

Ønsker i mere lys og luft fra alt for store træer?

Stubfræsning i Aarhus og Østjylland

Rodfræsning i Aarhus og omegn

Anlægsgartnerne H.Hoffmann A/S  kan fjerne træstubbe og bambusrødder ved rodfræsning (stubfræsning).
Vi udfører stubfræsning sammen med træfældning i hele Aarhus og omegn

Ønsker i at træerne har bedre symmetri eller en mere harmonisk krone?

Træbeskæring, Kronereduktion, Risikovurdering, stubfræsning i Aarhus og Østjylland
To dygtige topkappere på arbejde med fritsrumsbeskæring / nedskæring af større grene, som kunne være til fare for cyklister og billister. Faretruende ser det ud, men med seletøjet på kan det allerhøjst resultere i en gyngetur, hvis benene eller kroppen slipper taget fra træets stamme