Anlægsgartnerne H.HOFFMANN A/S har siden 1975 skabt liv i haverne.

Firmaet startede i 1975 som et enkeltmandsfirma.
Henning Hoffmann arbejdede især med mange private kunder og ligesom i dag var det med base i Risskov i det nordlige Aarhus.

I 1990 udvidede firmaet med en afdeling i Silkeborg og i 2018 på Djursland.

Firmaet var dengang som nu baseret på to forretningsområder: En grøn og en grå. Den grønne er vedligeholdelse og består af alt lige fra græsklipning til rengøring af bede for bl.a. kommuner, skoler, boligforeninger, virksomheder og private. Den grå er anlægsopgaver og består af bl.a. brolægning, etablering af p-pladser, terrasser, belægningsopgaver samt større entrepriser.

Henning Hoffmann er fortsat aktiv i virksomheden, men overlod ledelsen til sønnen Henrik i 2000.
Henrik Hoffmann er tidligere formand for organisationen Danske Anlægsgartnere samt nuværende formand for Aarhus Håndværkerforening.

Hovedkontoret ligger i Risskov, mens maskiner og udstyr er samlet i Trige nord for Aarhus.

I 2000 gennemførtes generationsskifte og Henrik og Michael Hoffmann indtrådte i ejerskabet. Samtidig ændrede firmaet navn til Anlægsgartnerne H. Hoffmann.

Henning er stadig aktiv, men Henrik Hoffmann tegner firmaet som direktør.

I 2012 ansættes den første anlægsteknikker på kontoret og i 2014 overtages aktiviteterne fra LK Gruppen Jylland og der ansættes 12 nye medarbejder og en plejetekniker mere på kontoret.

2020 Michael Hoffmann sælger sin andel til Henrik Hoffmann og udtræder af firmaet således han ikke længere er tilknyttet virksomheden.

2021 Generationsskifte hvor Nicolai Nielsen indtræder i ejerskabet således firmaet pr. 1 juni 2021 ejes og ledes af Henrik Hoffmann og Nicolai Nielsen i forening.

Anlægsgartnerne H.Hoffmann A/S har ca 30 medarbejdere,  omsatte for 20 mill Kr i 2020 og har en egenkapital på 11 mill. Kr.