Anlægsgartnerne H.HOFFMANN A/S har siden 1975 skabt liv i haverne.

Firmaet startede i 1975 som et enkeltmandsfirma.
Henning Hoffmann arbejdede især med mange private kunder og ligesom i dag var det med base i Risskov i det nordlige Aarhus.

I 1990 udvidede firmaet med en afdeling i Silkeborg og i 2018 på Djursland.

Firmaet var dengang som nu baseret på to forretningsområder: En grøn og en grå. Den grønne er vedligeholdelse og består af alt lige fra græsklipning til rengøring af bede for bl.a. kommuner, skoler, boligforeninger, virksomheder og private. Den grå er anlægsopgaver og består af bl.a. brolægning, etablering af p-pladser, terrasser, belægningsopgaver samt større entrepriser.

Henning Hoffmann er fortsat aktiv i virksomheden, men overlod ledelsen til sønnen Henrik i 2000.
Henrik Hoffmann er samtidig formand for organisationen Danske Anlægsgartnere samt formand for Aarhus Håndværkerforening.

Hovedkontoret ligger i Risskov, mens maskiner og udstyr er samlet i Trige nord for Aarhus.

I 1991 udvidedes med en brolægger afdeling.

I 2000 gennemførtes generationsskifte og Henrik og Michael Hoffmann indtrådte i ejerskabet. Samtidig ændrede firmaet navn til Anlægsgartnerne H. Hoffmann.

Henning er stadig aktiv, men i dag er det Henrik Hoffmann der tegner firmaet som direktør.

I 2012 ansættes den første anlægsteknikker på kontoret og i 2014 overtages aktiviteterne fra LK Gruppen Jylland og der ansættes 12 nye medarbejder og en plejetekniker mere på kontoret.

Omsætningen tog et pænt spring op for et par år siden, da firmaet overtog LK-Gruppens aktiviteter i Aarhus-området.

Anlægsgartnerne H.Hoffmann A/S har ca 40 medarbejdere,  omsatte for 40 mill Kr i 2016 og har en egenkapital på 11 mill. Kr.