Medarbejdere i Anlægsgartnerne H.Hoffmann A/S

Årligt beskæftiger vi i virksomheden ca. 45 dygtige og engagerede medarbejdere.

Anlægsgartnerne H. Hoffmann A/S gør meget for at holde på vores medarbejderne, hvor der er flere med over 25 – 30 års erfaring og endda i vores virksomhed.

Flere gange om året er hele virksomheden samlet til fælles arrangementer hvor vi sammen opbygger større viden om vores fag, ser nye maskiner og hjælpemidler og ellers bare har socialt samvær for at forstærke fællesskabet i virksomheden.

Ved Anlægsgartnerne H. Hoffmann giver vi medarbejderne plads og ansvar, så vi sikre ejerskab og ansvar for vores kunder.

Videreuddannelse

Vi tilbyder vores medarbejdere specialist uddannelser og  fortsat videreuddannelse så de kan udvikle sig til de stadig mere  specialiserede  opgaver.
Vi ønsker at dygtiggøre og fastholde en stor medarbejderstab med tilrettede kurser til dagligdagens opgaver.

Faggrupper

Udover gartnere er flere andre faggrupper repræsenteret i virksomheden, heriblandt tømrere og brolæggere, aborister, kloakmester og maskinfører.

De mange forskellige faggrupper der er ansat i virksomheden er nødvendige, for at kunne udføre de mange typer opgaver som Hoffmann spænder over.

Ved Anlægsgartnerne H. Hoffmann giver vi medarbejderne plads og ansvar, så vi sikre ejerskab og ansvar for vores kunder.
Det tror vi på giver en professionel virksomhed hvor kunder og medarbejder løser opgaverne i fællesskab.